Kävijäinfo

SaariBlues 2018 – kävijäinfo

laukontori

Saapuminen:
SaariBlues suosittelee saapumaan alueelle polkupyörällä, kävellen tai julkisia kulkuvälineitä käyttäen. Laukontorin ympärillä olevien katujen parkkipaikat ovat maksullisia klo 18 asti lauantaisin. Laukontorin osoite on Laukontori, 33200 Tampere.

Ikäraja:
SaariBluesin ikäraja on 18 vuotta.

Liput:
Ennakkoliput myy lippu.fi, Tiketti.
Ennakkolippujen myynti päättyy klo 14 tapahtumapäivänä.
VIP-lippujen myynti päättyy lauantaina klo 12. “Oviliput” saa lipunmyyntiteltasta Laukontorilla, lähtölaiturin vierestä. Lippu maksaa 35 € (ennakko alk. 29,50 €). Lipunmyyntiteltta on auki tapahtumapäivänä klo 14 – 20:45.

Laivat:
Kaikki SaariBluesiin laivat lähtevät Laukontorilta “Viikinsaari”-laiturilta, PAITSI VIP joka lähtee Koskikeskusta lähempänä olevasta laiturista. VIP passi kannattaa kuitenkin hakea ensin lipunmyyntiteltasta. VIP-laiva lähtee klo 14:45 ja festivaalilippulaiset pääsevät klo 15:00 lähtevällä laivalla. Laivat lähtevät Laukontorilta tasatunnein klo 15, 16, 17, 18, 19, 20 ja 21.00 (viimeinen laiva). Laivat saaresta puolitunnein. Viimeinen laiva klo 01:30. Laivamatkat sisältyvät festivaalilipun hintaan. Saareen odotetaan noin. 1500 vierasta, joten suosittelemme että festivaalivieraat saapuisivat ajoissa, sillä etenkin Laukontorilla voi muodostuu jonoa.

Avustajat:
Mikäli SaariBlues-vieras on selvästi avustajan tarpeessa, pääsee avustaja veloituksetta sisään.

Turvallisuus:
Laukontorin lähtölaiturilla kaikille tehdään turvatarkastus. Kaikkien festivaalikävijöiden on näytettävä laukkunsa sisältö turvatarkastuksessa. Kielletyt ja laittomat esineet takavarikoidaan porttitarkastuksen yhteydessä.

Narikka:
Laukontorilla ei ole narikkaa. Viikinsaaressa on narikkateltta, jonne voi jättää tavaroita. Narikka maksaa 3 € (kortti tai käteinen) ja lisäkäynnit veloituksetta

Kielletyt esineet:
Turvallisuuden vuoksi pyydämme huomioimaan, että seuraavat ovat kiellettyjä:
Polkupyörät, retkituolit, lasipullot (riippumatta sisällöstä), alkoholituotteet, huumausaineet, ampuma- ja teräaseet, monitoimityökalut, räjähteet, ilotulitteet, soihdut, laserit, lyömäaseet, eläimet sekä crowd surfing ja banderollit.

Ruoka ja juoma:
Saaressa on ruokaa kaikille, myös gluteenitonta, kasvis, vegaani sekä laktoositonta. Ravintola palvelee, samoin grilli, Sausages Finlandin tuore raakamakkara-teltta sekä BBQ-alue, joka löytyy Paviljongin vierestä.

VIP:
SaariBluesin VIP-liput myy Tiketti ja Lippupiste. VIP-laiva lähtee klo 14:45 Laukontorilta. VIPeille on luvassa erittäin maukas buffet-ruokailu, oma VIP-alue klo 19:00 asti, VIP-passi, kuoharitarjoilu laivalla ja paljon muuta. VIP-myynti loppuu lauantaina klo 12. Saaren ravintola toimii VIP-alueena.

Lavat:
SaariBluesissa on kaksi esiintymislavaa. Radio SUN lava, eli ulkolava sekä kakkoslava (saaren tanssilava).

Omat eväät ja kamerat:
Saarelle saa tuoda mm. sateenvarjon, mikäli on sateinen päivä, kameroita, piknik-tyyppiset eväät ja peitto ja avaamattomia alkoholittomia juomia kuitenkin max. 1,5 litran muovipulloissa. Huomioi, että omia eväitä ei saa Suomen lain mukaan nauttia anniskelualueella.

Jatkot:
Tapahtuman viralliset jatkot pidetään RUBY & FELLASissa osoitteessa Hämeenkatu 15 keskustorin kupeessa. Jatkoille on ilmainen sisäänpääsy ja ravintola on auki klo 3:00 asti.

Aikataulut:
Radio SUN Stage / Ulkolava

17:00 – 18:00 Wentus Blues Band
19:00 – 20:00 Ina Forsman
21:00 – 22:00 Erja Lyytinen

Tanssilava Stage
18:00 – 19:00 Candyland Crowdads
20:00 – 21:00 Joe Vestich
22:00 – 23:00 Jo’ Buddy

Advertisements